uFeel.me
ДВА ВЪГЛЕНА В ЕДНО
Автор: fenix,  30 март 2013 г. в 06:41 ч.
прочити: 301

Душа душа докосна с дъх от нежност
и в миг пожар по вените разля.
Света притихна в своята копнежност
и цялата планета засия...

Емоция. Взрив. Неизживяни страсти.
Един копнеж отварящ сто врати.
Едно сърце... на милиони части,
почувства цялост в своите мечти.

Една душа със обич се преражда.
Трепти и търси към спасение брод.
Една любов в сърцата огън вгражда.
Два въглена в едно за цял живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me