uFeel.me
ДУШЕВЕН АД
Автор: fenix,  19 април 2013 г. в 15:11 ч.
прочити: 297

След тебе друг не мога да обичам.
Превърнах се в чудовище - жена.
Под стрехи чужди цели нощи скитам
а дните си прекарвам в самота...

Напразно... Неспособна да обичам
съм вече и мъжете не броя...
Във сивия си делник се развличам,
заграбвайки отдадени сърца.

На други отмъщавам, не на тебе,
че няма те до мен, че съм сама...
И празнотата ми - огромно бреме,
опитвам с някой друг да споделя.

Загубвам се, отново се намирам...
Един безкраен, тъжен кръговрат.
Без теб утеха всъщност не намирам
и мразя те за тоз душевен ад!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me