uFeel.me
ДУШАТА И БЕ ПЪЛНА С ЛЮБОВ
Автор: yuliya2006,  16 май 2013 г. в 19:11 ч.
прочити: 406

Душата и бе пълна с любов!

Влязох там, видях я!

Душата и бе чиста роса,

в утрин ранна по трева зелена.

 

Не хвърляйте камъни по нея!

С очи изкривени от злоба и мъст.

Казвате - чест, морал и дълг,

тя трябва, греха си да плати!

 

Душата и бе пълна с любов!

А тя е свише, дар от Бог!

Кои сте вие - тълпа от злост,

та вдигате ръка към нея!

 

16.05.2013

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me