uFeel.me
ДРУГИЯ...
Автор: l.hiena,  10 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 321

Как сърдечно спомен накипял

превръщаш в минала прелюдия...

Как,кажи,до днеска си живял,

щом знаеш,че обичам...Другия!?

Как тревога бясна във кръвта ти

не е избила по лицето?

Умело я прикри дори смеха ти,

а знам,че плачеше сърцето.

Как,кажи,безумния си огън

с ледена каишка усмири,

а всеки ден измъченото "Сбогом"

душата ти изстрадала мълви?!...

Как си се измъчвал дни и нощи

и захвърлял си поредната илюзия,

когато знаеш,че безумно още

желая и обичам...ДРУГИЯ!?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me