uFeel.me
***ДОКОСНИ МЕ
Автор: edelvais,  10 юли 2011 г. в 09:53 ч.
прочити: 372
***Докосни ме! –
С утринната ласка
на изгревното мълчание
и с нежността му нежна.

Погали ме! –
С обичта без маска
на слънчевото очарование и влей
у мен енергията му всемирна.

Прегърни ме! –
Очаквам те като пролетен цвят,
изпълнен с уханието на
вълшебния му и дивен аромат.

Обичай ме! –
Ще поръся звезден прах
в косите ти и
ще ти се отдам с любов.

Не ме забравяй! –
Нека да остана в душата ти
като камбанен звън и като
космичния зов за неувяхваща любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me