uFeel.me
ДОКОСНАХ ТЕ А ТИ БЕ СТРУНА
Автор: yuliya2006,  3 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 469

Докоснах те с поглед
а ти запя с любов.
Изгарящ, страстен, нежен,
копнял за миг такъв.

Докоснах те с мисъл
а ти изгря в стих.
Божествена, желана,
като принцеса твоя пих.

Докоснах те а ти бе струна,
неземни звуци аз дочух.
И твоя станах в миг,
разтворих и се слях.


ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me