uFeel.me
ДОКОГА
Автор: master of darkness,  26 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 698

Бавничко минават ден след ден


с трудни, неспокойни нощи по между им...


Денем мислите ми ти превземаш,


а нощем тихо идваш във съня ми!
 




Докога ще е така? Кажи ми!


Нима ще продължава вечно?...


Без отговор, въпросът ми затихва,


а аз оставам си на теб обречен...





А ти мислиш ли понякога за мен?


В съня ти не се ли появявам?


Ако моите чувства ги има и в теб


никога няма да се забравим...




Б.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me