uFeel.me
ДОКОГА
Автор: maggi4ka,  4 май 2011 г. в 11:34 ч.
прочити: 481
Докога ще се скитам объркана?
Докога все себе си ще търся?
Докога ще си бягам от чувствата?
Докога ще съм тъжна и счупена?
Докога ще умирам по мъничко?
Докога ще съм все аз играчката?
Докога ще се лутам - безпътната?
Докога ще си вярвам, че силна съм?
Уморих се да бъда използвана...
Уморих се все да съм ритана...
Колко пъти на показ излагах душата си?
Колко пъти си мислех \"Щастлива съм!\"?
На всекиго дадох по нещичко,
И любов, и приятелско рамо,
И омраза дори за \"черешката\",
А получих безразличие само...
Докога ще се лутам безизходно?
Докога ще раздавам от себе си?
Докога ще съм все доброто момиче?
Докога ще съм мила и нежна?
Стоп! Стига ми вече от всичко!!!
Достатъчно болки си имам в аванс...
Спирам да чувствам, да давам ... Обичам ли?
НЕ! Стига вече! Нека малко да взема и аз!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me