uFeel.me
ДОКАТО ДИШАМЕ
Автор: tinarosivoice,  4 юли 2009 г. в 10:27 ч.
прочити: 337

Тихо улавям се в пауза,
как само в чакане
е загубена кауза...
в  недостатъчно желание,
се оказа -
получаваме наказание...
Сега искам
толкова силно
да направя признание...
най-съкровено
пред човека до мен,
когото обичам...
ще  успеем в изгнание!..
От  Любовта пленени
докато дишаме
в цялото мироздание!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me