uFeel.me
ДОБРЕ ДОШЛА, ЛЮБОВ!
Автор: Lilims,  27 януари 2009 г. в 10:33 ч.
прочити: 357

Тя идва плахо,
при всеки от нас;
тя търси стряха
във всеки дом.
Ефирна и страстна,
изпепеляваща и нежна,
изумително красива,
пленителна, щастлива;
тя покорява сърцата ни,
тя изпълва душата ни;
очаквана и нежелана,
дори и далечна,
безнадеждна,
отхвърляна и мечтана,
тя - любовта -
е навсякъде;
тя е болка и радост,
тя е сълза и усмивка...


Тя дойде плахо
 и при мен,
тя потърси стряха
 и в моя дом.
Отворих сърцето си,
плених я в душата си-
"Добре дошла, любов!"


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me