uFeel.me
ДОБЪР ВЕЧЕР, МОЯ ЛЮБОВ!
Автор: sea_love`,  31 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1642

Добър вечер, моя Любов!
Дали приседнал си кротко
или уморено притворил очи,
замислен за нещо или за някой.

Добър вечер, моя любов!
Мислено присядам до тебе -
на леглото меко застлано -
любовно ложе и пристан...

Добър вечер, моя любов!
Искам да помилвам лицето,
да се сгуша и да мълчим,
заслушани в тишината.

Добър вечер, моя любов!
Прибрах се... в моята стая,
прибрах се далече от теб -
на края на света съм.

Добър вечер, моя любов!
И тази вечер ще ти го кажа,
и ще влеза отново в съня ти,
получила покана да остана.

Добър вечер, моя Любов!
Ще запечатам думите със целувка.
А на сутринта ще избързам да кажа:
Добро утро, моя Любов!

31.03.2008

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me