uFeel.me
ДО ТВОЕТО СЪРЦЕ Е СПРЯЛА
Автор: Pobeditel,  25 юли 2008 г. в 08:14 ч.
прочити: 694
Любовта ми е силна и цяла,
до твоето сърце сега е спряла.
Вземи я, тя за тебе е дошла,
да се превърне в твоя съдба.
Да те направи най-щастлива
и да си влюбена красиво.
В душата ти слънце да има,
ярка светлина непобедима.
Да си затрупана със цветя,
в очите ти да блести обичта.
Да бъдеш най-обичана жена
и светът да е в твоите крака.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me