uFeel.me
ДО СМЪРТ ТЕ ПОЗНАВАМ
Автор: theheart_ofthefire,  18 май 2010 г. в 16:55 ч.
прочити: 923
Онзи мъж срича своя живот,
пие бавно и бавно преглъща -
с три ракии се дави любов,
а със пет тя сама се възкръсва.

А със пет даже Бог не мълчи
и забравя страха си от ниско,
по земята от хора боли,
само горе е глухо за писък.

Да ти сипя? Сега или никога.
Нямам време и нямам оставане.
Три секунди в пиеса за искреност?
И без чаши до смърт те познавам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me