uFeel.me
ДО ШИЯ
Автор: idan,  30 януари 2009 г. в 22:13 ч.
прочити: 232

 

ДО ГЛЕЗЕНИ -
В ПЯСЪКА БРОДЯ.

ДО ПОЯС -
ВЪВ ВОДА МОРСКА.

ОТ ЛЮБОВТА ПИЯ -
ГМУРНАЛ СЕ ДО ШИЯ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me