uFeel.me
ДО ЕДНА НЕПОЗНАТА
Автор: MARIYANA,  21 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 739
Той до тебе ли е вече?
Каза ли ти,че "живот" си?
Спомена ли,че си му потребна?
Че му липсваш? Че покой му носиш?
.
Успя ли да спечелиш мисълта му?
Да го приемеш без да го променяш?
Докосна ли с ухание света му?
Свикна ли да даваш, без да вземаш?
.
В дар прие ли две дъги изгрели -
неочаквани, пронизали небето?
Шепне ли, че ти си го обсебила
че си приютена тихо във сърцето?
.
В танц понесе ли душата ти?
Пожела ли танца да не спира?
Сподели ли с тебе самотата си?
И очите,дето болката побират?
.
Ако имаш тези дарове в краката си
-благославям те до сетен ден!
Моля се да разбереш цената им...!
И го обичай силно... и заради мен!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me