uFeel.me
ДНЕС...
Автор: l.hiena,  9 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 281

Запомняй ме днес.

                         Със целувка

отпивай от кратката нежност.

Само миг...но миг без преструвка

в прегръдка безумно безбрежна

Изгаряй ме днес.

                       Но със длан,

ненаситна за тръпната ласка.

Утре ще бъда сама и ти-сам,

облечени в своите маски.

Жадувай ме днес.

                        Но със страст,

преродена в желание кръстно

и да няма стени между нас.

Но днес...

...А УТРЕ Е КЪСНО!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me