uFeel.me
ДНЕС ДУМИТЕ МИ
Автор: hadjito,  13 юли 2011 г. в 09:35 ч.
прочити: 149
Днес думите са струните
на моята китара –
те ноти са за песните
политнали към тебе
и извор са
от моята земя към теб потекъл.
Днес думите са светлината
от слънцето на моята душа,
която те целува.
Днес те ключето златно са
за тайните на вятъра,
за шепота на цветовете
и за загадъчния мирис на цветята.
Днес те са онзи топъл полъх,
тъй щедро галещ твоето лице.
Те огън са
запалващ пламъка в сърцето,
багрилото,
което изрусява буйните жита.
Днес те са истината за нещата,
надежда са и път към любовта –
извезват те
мълчанието на небето
и с ластовичи полет
проправят път към твоя хоризонт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me