uFeel.me
ДИМИТЪР
Автор: ve_si_to,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 290
Дъхът ти още аз усещам
И допира ти нежен в нощта!
Мигът с тебе аз прегръщам
И още,още аз тъжа......
Тъгата в мене се пресели и в
Ъгъла се сви самотна любовта!
Рана вечна ти в мен отвори-в мойта страдаща душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me