uFeel.me
ДИМЪТ НА ЦИГАРАТА МИ
Автор: asenov,  21 юли 2011 г. в 22:32 ч.
прочити: 315

Димът си ти на цигарата ми
с всяка дръпка проникваш в мен,
кратка илюзия, бягство от тъгата
единствен мой лъжец утешен.

Димът си ти на цигарата ми
всяка дръпка-щастие нереално
кратка илюзия, мечта в тъгата,
но във всяка дръпка убиваща ме бавно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me