uFeel.me
ДИКТАТОРИ
Автор: l.hiena,  6 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 278

Лъкатушена между правда и грях,

като кукла една на конци,

между Тебе и Него стоях

пред въпроса: "Един избери!".

И ме тъглеха поривни сили

с демоничен и тънък конец

към теб,към ръцете ти мили

(а знаех,че Ти си подлец).

Но ме дърпаха. Знаеха ясно:

не може,

не трябва,

ах,спри!!!

И още по-страшно и бясно

диктуваха: "Мила,върви!!!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me