uFeel.me
ДИАЛОГ
Автор: fenix,  16 декември 2012 г. в 19:49 ч.
прочити: 338
Здравей любов! Отново да! Добре съм!
Е трудно бе, но виждаш... оцелях...
От мрачната, на вид, и тъжна есен,
намерих сили някак и изгрях...

Помагат ли? О, да! Помагат дните...
И времето съюзник е добър.
Отново навестяват ме мечтите,
не се страхувам вече без чадър!

Да чакам? Вече не! Уви пораснах!
Наивницата с времето умря...
Днес всеки делник - символичен празник
посрещам със усмивка на уста.

Самотна? Не, не съм! В сърцето нося,
от теб любов безценен армаган.
Но повече любов не ще да прося,
не ще те моля. Имай малко срам!

Сега? Добре! Завинаги в сърцето!
Щом казваш аз не ще се противя...
За всеки място има под небето.
Отварям кротко своята душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me