uFeel.me
ДЪЖДОВЕН ДЕН
Автор: jjb92,  13 юли 2011 г. в 22:36 ч.
прочити: 334
Видях я във дъждовен ден,
валеше и във нейните очи,
не можа да поговори с мен
- пречеха и многото сълзи.

Видях и него - груб, жесток,
гръмко проклинаше дъжда,
той беше нейният порок, 
който ще е с нея до смъртта.

Дъжда ще измие тъгата,
след него идва свежестта,
но тя отново ще дочака
дни на обиди и тъга.

Кураж намира в свойта проза,
сломена и ужасно наранена,
помнете - розата е роза,
където и да бъде посадена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me