uFeel.me
ДАЙ МИ
Автор: dizel4eto__f,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 501
Дай ми огъня на твоята любов и
болката от чувства скрити.
Дай ми онази капчица живот,
за да почувствам,че те има

Дай ми своята усмивка и
сърцето свое подари ми.
Дай ми нещото,което
ще напомня че те има.

Дай ми капчицата нежност,
гаснеща във пепелта.
Нека да живее,
тук в моята душа.

Дай ми всичко твое,
нека бъде в мен.
Дай ми щастие и болка,
искам те до мен.

Не искам малко!Искам всичко!
Нима ще кажвш,че много е това!?
Нима не го разбираш!
Та ти открадна и моята душа....!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me