uFeel.me
ДАЛИ
Автор: bohem,  3 август 2011 г. в 20:55 ч.
прочити: 547
Нощта те извая... от хиляди сънища,
в тихата уличка, в стария свод
на малката, тясна квартира, потънала
там – в идеала на твоя живот.
А ти ме целуна... Безкраят на утрото
свря се в косите ми, блесна в перчем.
И там, по “Раковски”, във Ямбол се впуснахме
аз и ти - двамата... Май не съвсем.

Отдавна квартири със теб не наемаме.
Няма “Раковски”... И няма момче...
Но все още пърхат калинки в корема ми,
щом запрепуска в мен стадо коне,
когато целуна ръцете момичешки
на уморената моя жена.
Дали има край на такова обичане...
И младостта ни... дали е била? 

Николай Дялков
03.08.2011г.
гр.Тополовград

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me