uFeel.me
ДАЛИ СИ СТРУВА
Автор: idan,  11 септември 2010 г. в 01:24 ч.
прочити: 342

НЕ МИ КАЗВАЙ ТОВА,
АЗ ТЕ ПОМНЯ ТАКА.

Животът е кратък,
животът не стига,
няколко само,
красиви мига.

НЕДЕЙ ДЪЛГО МЪЛЧА,
АЗ ТЕ ЧАКАМ СЕГА.

Животът е кратък,
животът не стига,
няколко само,
красиви мига.

ДАЛИ СИ СТРУВА -
АЗ ВЯРВАМ, ВЯРВАЙ И ТИ.

Животът е кратък,
животът не стига,
няколко само,
красиви мига.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me