uFeel.me
ДАЛИ Е ЛЮБОВ?
Автор: Ивайло Яков,  20 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 529
Очите омайни студа ми отвели,
събиран през толкова зими.
Дали е любов? Или просто са взели
лятото меко в късче коприна...

В устните благи аз нещо открих
и с моите нежно ги галя...
Дали е любов, лирика, стих,
или просто вратите към рая?

В сърцето горещо аз осъзнах -
като в есенен дъжд ме пречисти.
Дали е любов пак не разбрах,
или просто вълшебство от истини...

В косите златисти тихо видях
от слънцето снопи отронени...
Дали бе любов аз не разбрах,
или просто е лято от спомени...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me