uFeel.me
ДА БЪДЕМ ЧЕСТНИ МОЖЕМ ЛИ?
Автор: toni_bliznaci,  14 април 2011 г. в 15:41 ч.
прочити: 302
НАВЪН ДЪЖДЕЦЪТ ТИХИЧКО ВАЛИ
И СЯКАШ ТЪЖНА ПЕСЕН МИ ШЕПТИ,
А СЪЛЗИТЕ СЕ СТИЧАТ БАВНО ПО ЛИЦЕТО МИ,
НО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ, ЗА ДА ГИ ИЗБЪРШЕШ ТИ.
И КУП ВЪПРОСИ СТАЕНИ В ДУШАТА МИ
БЕЗ ОТГОВОР ОСТАВАТ СИ.
А ОТ ТОВА БОЛИ!
НО ПО-ДОБРЕ ИСТИНАТА МИ КАЖИ,
ДОРИ И С РИСК ДА НИ БОЛИ.
НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЛЪЖЕМ С НЕЖНИ ДУМИ.
ДА БЪДЕМ ЧЕСТНИ МОЖЕМ ЛИ?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me