uFeel.me
ДА БЪДА - ИЛИ НЕ!
Автор: linapaint,  10 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 449

Да бъда или не
жена
като полъх на любовта!
Да бъда или не
звезда
в твоите очи да блестя!
Да бъда или не
кръвта
в твоите вени да бушувам!
Да бъда или не
любимата жена!
Да бъда или не?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me