uFeel.me
Д Ъ Ж Д
Автор: Asmodia,  15 януари 2009 г. в 18:59 ч.
прочити: 664

Аз дъжд съм, но от мокрите прозорци изтрий моя лик!

С капки от нищото не ще утоля твоята жажда!

Знам, че боли те- дъждът къпе се в твоя вик,

но дори влюбена, тъжната вода сълзи ражда...

 

Дори да рисувам с пороя си тръпка бленувана,

строши с гняв всяка капка до днес обичана!

Липсваш ми, но от сън като теб не искам да съм сънувана!

нека бъда от устните ти прокълнато-отричана...

 

Разкъсай яростно снагата от влажна дантела!

Превърни ме в прогонена срамна лъжа!

Забрави всичко, което съм ти отнела!

Удави ме в забрава, за да мога да продължа...

 

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me