uFeel.me
Чужди устни
Автор: margo,  30 януари 2009 г. в 22:54 ч.
прочити: 217

Обичам лудо чужди устни.
Мечтая тайно все за тях.
С цвета на виното червено,
Тъй сладки като мед са,
тъй сочни като сладолед.

Тъй страстно искам аз да ги целувам,
а те да ме докосват до припадък.

Ах, тайни чужди устни,
тъй сладки сте за мен,
тъй страстно ви желая
за вас си все мечтая.
Да се съберем в целувка
нежна, страстна...

Ах, опиянявам се от мисълта -
колкото са чужди,
толкова по сладки...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me