uFeel.me
Чужда гордост
Автор: rynsuid,  10 януари 2010 г. в 11:20 ч.
прочити: 505
Каква е твоята награда,
че вечно си така добра?
Каква е твоята награда,
нима не искаш свобода?
Каква е твоята награда,
страхът да споделиш мечта?

Чужда гордост без пощада
все в сърцето да боли,
нито капка милост няма
за твойта доброта, уви.

Копнеж отново да избяга
в гърдите чужди да тупти,
и все затворено ридае
от чужда гордост пак кърви.

А сърцето силно иска таз награда
защото знае любовта ще го освободи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me