uFeel.me
Чуй гласа ми
Автор: bat^goiko,  25 януари 2009 г. в 19:21 ч.
прочити: 280

Чуй и ти моят глас сега:

  • обичам те,
  • желая те,
  • ревнувам те,
  • целувам те,
  • боготворя те,
  • бленувам те,

защото си прекрасна,

защото си съвършена,

защото си единствена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me