uFeel.me
Чувство /посветено/
Автор: bizcocho,  8 март 2009 г. в 20:11 ч.
прочити: 651

Загадка в(ъв) поглед,
изплакана песен,
притиснатост в спомен
от мисъл отнесен...

Подадена ласка,
отроненост в думи...
В сълзата отблясъка-
целувката помежду ни...

Разстояние стихнало,
чувство пренесено...
Грабващо, вихрено,
омайващо, песенно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me