uFeel.me
Чувства....
Автор: sun66,  28 март 2009 г. в 23:51 ч.
прочити: 368

Пречи ми нещо, което при другите

как е в излишък - умеят даказват,

че чувстват без даже да лъха на

чувства...

 

Природата мен ли създаде в

севера юг да съзиждам...

при мен не лъха на чувства,

а вълните се мятат с трепет и

светлината със скорост разгръща

да обливат брега от чувства.

 

Но как в метежа изчезва и всъщност

до бряг не достига -

ехо от спомени буди ме и ми

пречи всяка нощ да заспивам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me