uFeel.me
Чувства
Автор: freedom_666,  5 ноември 2008 г. в 19:54 ч.
прочити: 362
Любовта е чувство, което кара хората да се обичат.
Надеждата е чувство, което ни кара да се борим за това което обичаме.
Страха е чувство, което кара ни да се боим че ще загубим това което обичаме.
А щастието е чувство, което цял живот мечтаем да го срещнем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me