uFeel.me
Чувства
Автор: Anq,  16 февруари 2012 г. в 00:48 ч.
прочити: 243

Ти си буря, а аз пък съм залез,

ти си вик гръмогласен, а аз нежен стон,

ти си всичко, което аз искам,

аз съм всичко, което не си.

 

Щом ме погледнеш аз виждах огън в теб да гори,

щом те погледнех ти виждаше само любов в мен да пламти.

Чувствата бързо дойдоха – трябваше поглед един,

чувствата бързо си тръгнаха – нямаше даже и дим.

 

Те изгоряха с времето и вятъра разпръсна пепелта,

но споменът вечно се връщаше щом  смени се деня с нощта.

Тогава студът ни смразяваше и мислите надвиваха съня,

тогава и двамата се чудехме защо изплува пак любовта.

 

И ето, че пак с теб се срещаме и хващаш ме ти за ръка,

и ето, че аз пак поглеждам те и прoблясва усмивка една.

И вървиме тъй дълго пак двамата, правим напук на света,

два характера толкоз различни, две половини с обща съдба.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me