uFeel.me
Чуваш ли любима
Автор: niki_kolev,  9 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 460
Чуваш ли любима,чуваш ли,
вятърът на нашите мечти?
Виждаш ли любима,виждаш ли,
танцът на нашите звезди?
Знаеш ли мила,знаеш ли,
богиня си във моите очи?
Усещаш ли мила,усещаш ли,
какво щастие за мен си ти?
Когато чуеш нежния ветрец,
и видиш звездния прашец,
ще разбереш,че господ е със мен,
ще почустваш щастието този ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me