uFeel.me
Чувам те
Автор: smile1,  28 юли 2011 г. в 23:00 ч.
прочити: 376
Чувам те,
от края на Земята,
разплискваш мисли,
като уморени вълни
на морето по мокрия бряг.
Галят го,
гонят старите стъпки,
и остават на чисто...
в мисъл как да те вдишам,
кажи ми, моля те,
как?!
Разпиля се,
на пъстри парченца
от детска игра,
събрах те отново,
съкровище
в шепичка стискано.
Мога да бъда вълшебство,
сълза в тиха вълна,
мога да бъда твоето лято,
забранено и толкова искано! 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me