uFeel.me
Чудно
Автор: Rot Kiv,  27 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 335
Може би е смешно,
може би е чудно,
може би е грешно,
зная че е трудно
да обичаш
без да си обичан

Със ума отричаш
със сърце обичаш
погледа извръщаш
после пак го връщаш

Мислиш си "О Боже,
Нека да Я има
нищо че е чужда
пак ми е Любима"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me