uFeel.me
Човешкото сърце винаги открива любовта!
Автор: Ch0c0latta,  20 януари 2009 г. в 21:43 ч.
прочити: 364
Vesencety & velizarcho123

Къде си ти, мое малка прелест,
къде си да те прегърна, докосна...
Не те намирам, но защо?
Нима си принцеса, живееща в една приказка...
А каква по- красива приказка от любовта?
Има ли изобщо на света?
Има ме,любов..аз съм тук..
Послушай сърцето си…
С него ще ме откриеш и вече няма да си сам…
Търси ме..там…


Винаги ще вярвам в теб любов,
твоята магия ме пленява със своята страст...
В този свят тъй жесток,
искам в твоите ласки да се предам, изцяло...
 
Ами тогава не се страхувай!
Не се съмнявай,че ме има!
Малцина вярват,че рая е на земята!
Но едно помни,когато любовта връхлита
не гледа дали си прагматик или романтик,
надниква  в сърцето човешко..

А  твоето тъй чисто и свято е…
Аз съм сигурна,че ще откриеш любовта!
Моят съвет е да вярваш до последно в чудеса!


Весела Апостолова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me