uFeel.me
Човешки прости
Автор: vanesy,  9 март 2009 г. в 20:25 ч.
прочити: 359

Не се вини, за всичко. Нека
грешките да поделим. Нека
бъдем хора и нечовешкото,
човешки да простим.

Нека миналото да не ни изгаря.
Не го забравяй, повече тежи.
Не може с ръка да го размажеш,
аз опитах, вярвай ми, боли.

Не ме вини, за всички грешки.
Не съм светица в ничии очи.
Окаляхме се с чужда похот,
отровихме душите с лъжи.

Разпиляхме частиците нежност.
Разбихме сърцата в бетонни
стени. Покварихме чувства без
милост, а сега от гордост мълчим.

Моля те. Нека спрем с вините.
Всеки на този свят е сгрешил.
Моля те, да извадим бодлите
и като хора да си простим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me