uFeel.me
Човекът слънце
Автор: Belieber,  18 август 2011 г. в 13:17 ч.
прочити: 248
Едно момче сияйно,
което въпреки страшната си
съдба сега,
не спира да сияе неговата душа!
 

Сияйната усмивка свежа,
ме навежда към копнежа нов!

 

Има той трапчинки малки и
красиви, а очите -
нежни, лешниково - красиви,
засияват като изгрев нов
над моя небосвод! 

 

Човека слънце го наричам
и сиянието му аз обичам! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me