uFeel.me
Човека, когото обикнах
Автор: silvia0505,  26 юни 2011 г. в 12:04 ч.
прочити: 296
Не искам да започвам отначало.
Компромиси да правя, не желая.
Тъга горчива пак да ме обсебва...
И самотата да ме обладава...

Но срещнах те... И сълзите ми спряха.
Душата ми ранена се пробуди...
И хиляди съцветия изгряха...
Тъгата моя, някъде прокуди.

И изгрев нов, сърцето ми съзира,
и трепет, и омая непознати...
Гласа не чувам, който ме възпира
и доводите му познати:

\"Ще страдаш, ще боли те много!
Не вярвай, ти нали опита?
Да любиш, туй такава е тревога...
Едва събра душата си разбита.\"

\"Ще трябва смелост.\" - казвам си накрая,
копнежа на сърцето да послушам.
Ще бъда ли \"любима\"  аз, не зная...
В прегръдката ти искам да се сгуша.

И пристан мой да бъдеш, и тревога.
И радост, и сълза неутешима...
Че цяла да съм само с тебе мога...
Докоснах те, мечта неуловима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me