uFeel.me
Чиста душа
Автор: plami_6,  2 април 2011 г. в 16:44 ч.
прочити: 244
Твойта чиста душа ме намери:
поигра си, раздвижи кръвта...
Звездопад от небесните сфери
ме поръси и срина скръбта.

С чародейство душата събуди,
глътка жива вода ми преля
и дамгоса кошмарите луди -
всички болки за миг разпиля.

Заобгръща ме плащ светлина
и залюбих отново живота.
Във сърцето ми стих затрептя
и надеждата плахо потропа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me