uFeel.me
Четиристишия
Автор: Vetero,  21 февруари 2011 г. в 21:32 ч.
прочити: 368
1. Перла
Бе флиртът наш подобно песъчинка,
която в мидата на моето сърце проникна.
Да те забравя, да я изтласкам исках,
а тя в нетленна перла се превърна.

2. Музика
Животворен акорд развигорът разнася
под водопади от слънчев елей.
Скрит сред кълнове страстно приглася
премалял от екстаз чичопей.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me