uFeel.me
Четиристишие за теб
Автор: poli_,  20 юли 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 447
Аз нямам сълзи, с които да плача,
нямам глас, с който да крещя,
но имам любов, с която те обичам
и сърце, с което да простя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me