uFeel.me
Честит Рожден Ден!
Автор: bizcocho,  3 март 2010 г. в 00:48 ч.
прочити: 737
От твоите стъпки откъсвам цветя
с устни пия те - вино тръпчиво,
кристален звън е от теб любовта,
свят поднесен за мен мълчаливо.
 
Вдигам с обич \"наздраве\" сега,
съвместен път ти желая, щастлива,
прегръщам твоята чиста душа -
детелинена топлост, която опива.
 
Ти си моя Витлеемска звезда,
пътя труден със нежност повила,
Честит Рожден Ден,моя Мечта!
Споделено сбъдване с Херкулесова сила!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me