uFeel.me
Черно
Автор: BeH,  16 ноември 2008 г. в 20:29 ч.
прочити: 371
Черно е небето,
черна е Луната,
черно е сърцето,
черна е мъглата...

Бяла е тъгата
Бели са сълзите,
бяла е душата,
бели са мечтите...

Черна е пътеката,
бяла - светлината...
Черна е утехата,
бяла - самотата...

Бялото е черно,
а черното е... черно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me