uFeel.me
Черно
Автор: klorans,  27 март 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 166
Стая в черна еротика,
разхвърляни диапозитиви.
На тях тела голи и диви
сменят пози, тихо простенване.
Лудешки любовен танц,
вихрушка на забавен каданс.
Стените се сливат с ноща
също гола и дива.
А луната просто немеее,
стои тихо и греее,
куп разхвърляни диапозативи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me