uFeel.me
Черна земя
Автор: gishata,  18 юли 2011 г. в 01:38 ч.
прочити: 126
Ще идвам и ще си отивам,
като игла и конец,
вода и огън,
но все още помня,
копнея и живея,
докато силите ми
не паднат,
не изгният в черна земя
и ще се опитам, ще се мъча
да те задържа малко,
и ще си тръгна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me